Notariskantoor Welkers & Wardenaar is een voortzetting van de sinds het jaar 2000 aan de Hoep 2a te Schagen gevestigde notariskantoor Wardenaar & Korvezee. Na de benoeming van Niels Welkers tot notaris en de pensionering van Cees Korvezee, is de naam van het kantoor per 1 januari 2013 gewijzigd. Franck Wardenaar is verbonden gebleven aan het kantoor.

Ondanks dat het kantoor pas in 2000 is gestart aan de Hoep zijn de namen Cees Korvezee en Franck Wardenaar al reeds sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw een begrip in het notariaat. Beiden zijn vele jaren verbonden geweest aan het kantoor van notaris Schellekens te Schagen als notarisklerk en (kandidaat-)notaris. De binding met Schagen gaat overigens nog veel verder terug omdat zowel Franck Wardenaar als Niels Welkers zijn geboren en opgegroeid in (de omgeving van) Schagen.

Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een van de grotere kantoren in de regio. Met diverse juristen en ervaren medewerkers is het kantoor in staat om op alle rechtsgebieden (onroerend goed, familierecht en ondernemingsrecht) een degelijke gesprekspartner te zijn.

Sinds 1 april 2021 is het kantoor ook verbonden aan het notariskantoor in Wieringerwerf, alwaar mevrouw Jacqueline Wegink als notaris is gevestigd. Voor die tijd was dit kantoor genaamd Butijn en Wegink Notarissen en Adviseurs, sinds 1 april is de naam gewijzigd in Welkers en Wegink Notarissen. Ook hier staat een volledig team voor u klaar!

Niels Welkers

Notaris

Franck Wardenaar

Oud-notaris

Bert Wennink

Kandidaat-notaris

Merel Colle

Kandidaat-notaris

Marieke Schoonhoven

Kandidaat-notaris

Manja Oliedam

Notarieel medewerker

Gerda Koning

Notarieel medewerker

Jolanda Vos

Notarieel medewerker

Merlijn Breukers

Notarieel medewerker

Linda Welkers

Administratief medewerker

Stephenie Leegwater

Administratief medewerker

Debora Reinbergen

Secretaresse

Esmee van Graafeijland

Secretaresse

Kaylee Luiting

Secretaresse

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op